Bezoek Energiecoach

Wil je weten hoe je energiebesparingen kunt realiseren? Heiloo Energie wil je graag ondersteunen met het verduurzamen van de woning. Tijdens een gesprek tussen de bewoner en een van onze energiecoaches worden de mogelijkheden geïnventariseerd.
Je hebt daarbij de keuze uit het maken van een QuickScanEnergiebesparing of het maken van Warmtebeelden.

Let op:

  • Vanwege de grote belangstelling kunnen de wachttijden oplopen tot wel 2 maanden.
  • Het maken van warmtebeelden is alleen beschikbaar in de periode november t/m februari.

Energie-coaches
Van boven naar beneden, van links naar rechts:
Peter M – Ron – Fred – Hans – Sjaak – Matthijs – Jaap –
Eric – Marlies – Piet – Peter B en Casper

De energiecoach komt bij je langs om een z.g. “Quickscan energiebesparing” uit voeren. Tijdens dit gesprek worden de wensen en mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en comfort besproken.

De energiecoach geeft aanbevelingen gebaseerd op gegevens zoals locatie, de kwaliteit van de huidige isolatie en het energieverbruik van de woning. Dat kunnen eenvoudige ingrepen zijn die op korte termijn doorgevoerd kunnen worden of meer omvattende maatregelen voor de langere termijn. Het resultaat van het gesprek wordt vastgelegd in een rapport.

Ongeveer 2 weken na het bezoek wordt een rapport aangeboden, een eerste stap om te beginnen met de te nemen acties.Heb je meer behoefte aan een beter inzicht in een paar specifieke problemen van je woning die niet met het blote oog te zien zijn?

Let op:

Warmtebeelden alleen in de periode december -februari

Denk aan warmtelekken via kieren bij ramen en kozijnen, koude bruggen, mankementen die ook tocht kunnen veroorzaken. Of het aantonen van onregelmatige spouwvulling of “lekkende” dakisolatie.

Tevens kunnen binnenshuis onregelmatigheden in de temperatuurverdeling van radiatoren, Cv-leidingen en vloer- verwarming aangetoond worden.

Lees onze brochure waarin onze dienstverlening uiteengezet wordt.

Vul onderstaand formulier in en maak een keuze waarvoor je de Energiecoach nodig denkt te hebben.