Wil je weten hoe je energiebesparingen kunt realiseren?

Je kunt kiezen tussen twee diensten n.l. een “Quickscan energiebesparing” of “Warmtebeelden”, ieder met een specifiek doel voor ogen.Attentie:
Vanwege het coronavirus zullen de Energiecoaches GEEN huisbezoeken meer afleggen.
Een aanvraag indienen kan natuurlijk altijd, als het weer veilig genoeg is op bezoek te komen word je volgens volgorde van aanmelding bezocht.
Wij hopen op je begrip hiervoor.

De energiecoach komt bij je langs voor:

De energiecoach komt bij je langs om een z.g. “Quickscan energiebesparing” uit voeren. Tijdens dit gesprek worden de wensen en mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en comfort besproken.

De energiecoach geeft aanbevelingen gebaseerd op gegevens zoals locatie, de kwaliteit van de huidige isolatie en het energieverbruik van de woning. Dat kunnen eenvoudige ingrepen zijn die op korte termijn doorgevoerd kunnen worden of meer omvattende maatregelen voor de langere termijn. Het resultaat van het gesprek wordt vastgelegd in een rapport.

Ongeveer 2 weken na het bezoek wordt een rapport aangeboden, een eerste stap om te beginnen met de te nemen acties.

Dit gesprek is echter niet gratis, via onderstaand formulier kun je je aanmelden en betalen.

Heb je meer behoefte aan een beter inzicht in een paar specifieke problemen van je woning die niet met het blote oog te zien zijn?

Denk aan warmtelekken via kieren bij ramen en kozijnen, koude bruggen, mankementen die ook tocht kunnen veroorzaken. Of het aantonen van onregelmatige spouwvulling of “lekkende” dakisolatie.

Tevens kunnen binnenshuis onregelmatigheden in de temperatuurverdeling van radiatoren, Cv-leidingen en vloer- verwarming aangetoond worden.
Ga dan naar onze informatie over WarmtebeeldenDe kosten voor deze dienstverlening bedragen:

  • Leden Heiloo Energie: € 30,00
  • Niet leden Heiloo Energie: € 50,00, inclusief 1 jaar lidmaatschap van Heiloo Energie
  • Lidmaatschap van Heiloo Energie bedraagt € 20,00 per jaar.

Lees onze brochure waarin onze dienstverlening uiteen gezet wordt.

Onze coaches:v.l.n.r: Jaap Laurent;Eric Wijnbeek;Ron Poppen;Peter Leenders;Fred Kuijper;Jan Horio;Annette Drescher van Schooten; Ontbreken:Matthijs de Moel en Piet Harlaar;Casper de Graaff
Foto:Yvonne – STiP Fotografie