Let op: Bij temperaturen boven de 6 graden Celsius zal er een wachtlijst ontstaan, er zal door de coördinator contact met je opgenomen worden voor een afspraak.

 

 

 

Attentie:
Vanwege het coronavirus zullen de Energiecoaches GEEN huisbezoeken meer afleggen.
Een aanvraag indienen kan natuurlijk altijd, als het weer veilig genoeg is op bezoek te komen word je volgens volgorde van aanmelding bezocht.
Wij hopen op je begrip hiervoor.

Met behulp van warmteopnames kan je inzicht krijgen in een paar specifieke problemen m.b.t. de kwaliteit van de isolatie van je woning. Denk aan warmtelekken via kieren bij ramen en kozijnen, koude bruggen, onregelmatige spouwvulling of “lekkende” dakisolatie. Tevens kunnen binnenshuis onregelmatigheden in de temperatuurverdeling van radiatoren, Cv-leidingen en vloer- verwarming aangetoond worden.

Wil je meer inzicht krijgen in de kwaliteit van de isolatie en van de woning en men wil maatregelen nemen om een hoger energielabel te halen, dan is een aanvraag voor een “Quickscan energiebesparing” meer op zijn plaats. Ga dan naar onze informatie over Energiecoach
In de wintermaanden en bij voldoende lage temperaturen zijn de energiecoaches beschikbaar voor het maken van warmteopnames van je woning.De kosten voor deze dienstverlening bedragen:

  • Leden Heiloo Energie: € 30,00
  • Niet leden Heiloo Energie: € 50,00, inclusief 1 jaar lidmaatschap van Heiloo Energie
  • Lidmaatschap van Heiloo Energie bedraagt € 20,00 per jaar.

Lees onze brochure waarin onze dienstverlening uiteen gezet wordt.

Energiebesparing vermindert het klimaatprobleem, voorkomt vervuiling en bespaart grondstoffen. Bovendien geeft de investering een hoger rendement, o.a. comfort,  dan geld op een spaarrekening.