Welkom bij Heiloo Energie
Welkom bij Heiloo Energie
....................................................................................................

Energie besparen?

Ongeveer de helft van de energierekening bestaat uit verwarmingskosten. Hier valt veel winst te behalen. Warm water maakt zo’n 15 procent van onze energierekening uit. Het meeste warm water is om te douchen. Alle apparaten en lampen in huis zorgen samen voor bijna 40 procent van je energierekening.

Verwarming
Veel huizen hebben al dubbel glas en dakisolatie, terwijl gevel- en vloerisolatie nog ontbreekt. Maak de isolatie van je woning af en kies voor hoge isolatiewaarden. Let wel op voldoende ventilatie. Zuinige hr-107 combiketels zijn standaard geworden. Slim met je verwarming omgaan helpt ook voor een lager energieverbruik.

Warm water
Gebruik een waterbesparende douchekop. Onder de douche merkt je het verschil niet, maar wél in de portemonnee. Gemiddeld staan we 8,5 minuut onder de warme douche. Twee minuten korter douchen kan echt en bespaart 20% op water en energieverbruik.

Elektriciteit
Vervang je oude koelkast en andere huishoudelijke apparaten op tijd. Moderne A+++ apparaten zijn veel zuiniger. Oude plasma tv's zijn echte energieslurpers. Gebruik elk apparaat efficiënt: draai pas een was als de trommel vol is haal de oplader uit het stopcontact na gebruik.

<< Terug


 

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.


Wat is er te doen?

1 juni
Winkel Juni
Datum 01.06.2019 11:00:00 - 29.06.2019 16:00:00
18 juni
Duurzame warmte in de winter
Datum 18.06.2019 20:00:00 - 21:30:00