Actueel
ActueelActies
....................................................................................................

Greenchoice en Heiloo Energie

logoGreenchoiceHeiloo Energie heeft een overeenkomst gesloten met Greenchoice: als je via Heiloo Energie overstapt naar Greenchoice, of je bent reeds klant van Greenchoice en je meldt dit alsnog via de website van Heiloo Energie, dan sponsort Greenchoice Heiloo Energie en kunnen wij je 50% korting geven op je lidmaatschap.

Om gebruik te kunnen maken van deze actie dien je wel lid te zijn van Heiloo Energie, direct aanmelden als lid.

Bent je al lid van Heiloo Energie? Dan kun je via het formulier Administratief overstappen de overstap regelen.

Lees in de toelichting hoe de overstap gaat 


We hebben gekozen voor Greenchoice omdat deze leverancier tot de top van leveranciers van groene stroom behoort én qua kosten veelal lager scoort dan directe concurrenten en de traditionele lokale leverancier Nuon. 
Uiteraard kun je zelf het beste een keuze maken welke leverancier goed bij je past!

Waarom Greenchoice?

Wilt je graag gebruik maken van duurzame energie maar kun je niet goed inschatten hoe duurzaam de stroom van je leverancier is? Hieronder zetten we het totale aanbod van stroomleverancier voor je op een rij:

Duurzaamheid stroomleveranciers

De top 4 van deze energieleveranciers leveren in Nederland de meest duurzame stroom, zo blijkt uit onderzoek van WISE, Greenpeace, Hivos, Natuur & Milieu, Consumentenbond, Vereniging Eigen Huis en het Wereld Natuur Fonds.

In dit onderzoek is meegenomen dat niet alle groene energie hetzelfde is. Veel groene energie is afkomstig van Noorse waterkrachtcentrales, maar als je deze stroom afneemt verandert er op zich niets aan het energiesysteem (de waterkrachtcentrale wekt er niet meer stroom door op). Ook kan groene stroom afkomstig zijn uit verschillende bronnen (zon, wind, water, biomassa) of al dan niet geproduceerd zijn binnen of buiten Nederland. En er zijn maar enkele aanbieders van groene stroom die kunnen garanderen dat je overstap resulteert in directe investering in nieuwe duurzame lokale productiecapaciteit.

 

Referenties:

www.consumentenbond.nl
www.wisenederland.nl

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.


Wat is er te doen?

1 juni
Winkel Juni
Datum 01.06.2019 11:00:00 - 29.06.2019 16:00:00
18 juni
Duurzame warmte in de winter
Datum 18.06.2019 20:00:00 - 21:30:00