Particulieren
Particulieren
....................................................................................................

Particulieren

in 6 stappen

Merkt u het ook in uw omgeving? Uw buren en kennissen praten vaker over de verduurzaming van hun huis. Omdat hun portemonnee er baat bij heeft; omdat hun huis wel wat behaaglijker zou mogen zijn of omdat zij er lol in hebben bij te dragen aan een milieuvriendelijker wereld.

Als u een nuttige gesprekspartner wilt zijn, dan kunt u zich in de rechter kolom bijscholen. Wellicht gaat u zélf aan de slag!

Door uw huis te verduurzamen wordt het nog meer úw huis. Een huis waarin u graag wilt blijven wonen als het samen met u op leeftijd komt. Dit vraagt andersoortige aanpassingen dan isolering en energiemanagers. Dan komt het aan op drempelvervangers, adequate verlichting en maatregelen die het vallen tegengaan.

In al deze gevallen staat Heiloo Energie u bij. Gaat u met ons op stap en klik in de linker kolom het type aan dat bij uw woning past of de wijk waarin u woont en laat u inspireren. Bent u ter plaatse, kijk dan in de rechter kolom wat van uw gading is als u zich heel gedetailleerd wilt informeren. En nu u toch bezig bent, klikt u de pagina’s ‘werkgroepen’ en ‘links’ nog even aan?

<< Terug


 

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.


Wat is er te doen?

1 juni
Winkel Juni
Datum 01.06.2019 11:00:00 - 29.06.2019 16:00:00
18 juni
Duurzame warmte in de winter
Datum 18.06.2019 20:00:00 - 21:30:00