Jaap – vrijstaande woning – 1951

geplaatst in: diensten, reacties

N.a.v Warmtebeelden:
Wat een mooie service is dit toch! We hebben de spouw van ons huis ongeveer 25 jaar geleden laten vullen met piepschuimkorrels maar vroegen ons af of dit systeem nog functioneert omdat we de afgelopen jaren veel korrels in onze tuin en op de straat hebben teruggevonden. 

Volgens de scan heeft dat nog geen ernstige gevolgen gehad voor de isolerende werking ervan. Fijn om te weten! 

Na de energiescan van ons huis weer een mooie bijdrage van jullie om bij te blijven.

Dank je wel!

N.a.v. QuickScanEnergiebesparing:
Bij deze wil ik u hartelijk danken voor de quickscan energiebesparing voor onze woning. We vonden het heel bijzonder dat we afgelopen maandag gedurende bijna twee uur 2 vrijwilligers van uw organisatie op bezoek kregen voor adviezen op maat. Op een heldere manier uitgelegd kregen we veel informatie over het onderwerp energie en -besparing. Hoewel ik al jaren de ontwikkelingen zo goed mogelijk volg voegde het bezoek daardoor het nodige aan mijn kennis toe en voor mijn vrouw ging het onderwerp veel meer leven. Dankzij de CO2 meter van buurman Jaap die we een tijdje mochten gebruiken zijn we ervan doordrongen dat we vaker moeten ventileren. Volgend voorjaar willen we glas dat nog niet HR++ is geïsoleerd vervangen en dan tevens extra ventilatieroosters laten aanbrengen. Verder zal ik volgende week isolatiefolie aanbrengen bij 2 radiatoren in de keuken. 

We zijn benieuwd wat de infraroodopnames van onze buitenmuur laten zien als u komende winter langs komt. We hebben het idee dat de piepschuimkorrels die we meer dan 25 jaar geleden hebben laten aanbrengen voor een deel zijn weggezakt. We hebben begrepen dat u tijdens het bezoek ook zult kijken naar de radiatoren in de keuken die momenteel minder warmte afgeven dan wenselijk is, waardoor het er vooral na het gebruik van de afzuigkap minder warm is dan we wenselijk vinden.

We hebben onze zoon getipt voor een energie-advies voor zijn woning en inmiddels heeft ook hij een afspraak met u gemaakt.

Samengevat, we zijn heel erg tevreden over het advies dat we kregen en de snelle rapportage ervan!