Karin – hoekwoning – 1975

geplaatst in: diensten, reacties

Ook van mij zeer hartelijk dank voor alle info en advies tijdens ons gesprek en in het rapportje. Buitengewoon belangrijk om het een keer allemaal bij elkaar te zien wat er moet gebeuren. 

Nog vier dingen:

1. na jouw bezoek hebben we vliegensvlug onze voeger gebeld en na wat uitleg (en gemopper van zijn kant) wilden we het voegen en impregneren uitstellen, maar hij wilde er toen gewoon in een keer van af. Dus nu kunnen we in alle rust iemand naar de muren en vloer laten kijken.

2. Wat betreft vloer ben ik maar ergens begonnen en heb een offerte aangevraagd bij Tonzon voor luchtkussens, ter oriëntatie, want we weten nog niet of dat het beste voor onze situatie is.

3. Wat betreft muurisolatie: jij noemde iemand uit Uitgeest die wellicht een oriënterend onderzoekje kan doen naar de staat van isolatie. Had je nog kunnen achterhalen welk bedrijf dat was?

4. Nu de voeger niet meer komt, moeten we op niet al te lange termijn toch nog iets aan de kapotte en losse bakstenen en gaten laten doen, al is het niet opnieuw voegen. Ken jij toevallig iemand uit je (persoonlijke) netwerk die betrouwbaar is?