Koen – appartement – 2007

geplaatst in: diensten, reacties

Het gesprek heb ik als goed en prettig ervaren. Van te voren wist ik dat mijn woning al erg energiezuinig is. Gelukkig wisten we toch een aantal besparende maatregelen te bespreken. Ook vond ik het erg fijn om een aantal zaken door te nemen die juist beperkt van nut zijn. Bijvoorbeeld het plaatsen van folie achter de radiatoren. Een veel gehoorde maatregelen die voor mijn woning weinig van toegevoegde waarde is.

Ik ben erg blij met het toegestuurde rapport. Het gesprek was vrij snel voorbij en op deze manier kan ik alles nog eens rustig bekijken. Het rapport ziet er ook professioneel uit, wat een goede indruk achterlaat. Op dit moment heb ik nog geen maatregelen in gang gezet, vanwege het warme weer ligt de prioriteit nu even elders.

Mijn enige tip is dat het van te voren niet duidelijk was hoe het precies zit met de aanvraag van een energiecoach en het budget dat ik had gekregen om mijn woning te verbeteren. Ik heb, voor de aanvraag, gevraagd of de aanvraag van een energiecoach gratis was of impact zou hebben op mijn budget. Destijds werd mij verteld dat dit geen impact op het budget zou hebben. Tijdens het gesprek kreeg ik echter iets heel anders te horen; namelijk dat het aanvragen van een energiecoach betekend dat je geen recht meer hebt op je budget van 80 euro? Misschien blijkt dit mee te vallen, ik heb het nog niet gecontroleerd. Maar het is wel erg onduidelijk allemaal.

Uiteindelijk alsnog erg blij met het gesprek maar de informatie vooraf had duidelijker gemogen.