Voorzitter

Bart Hoogcarspel, voorzitter

Als student Scheikunde geraakt door PCB’s in moedermelk en gif in Lekkerkerk, daarna 20 jaar veiligheid van de drinkwatervoorziening en nu afdeling Veiligheid bij ProRail. Kortom: maatschappelijk betrokken, altijd op zoek naar hoe het beter kan (en moet) en nu een focus op duurzaamheid, klimaatverandering en ook schone lucht. Overtuigd van het credo “wij bewoners zijn de maatschappij en dus moeten wij het verschil maken”.

Secretaris

Jan Stamhuis, secretaris 

Een bijdrage aan de positieve en actieve rol van de Vereniging Heiloo Energie bij de opinievorming over en de toepassing van verduurzaming van energie vanuit de wens ook voor toekomstige generaties een leefbare aarde achter te laten, dat is wat ik wil. Door mijn werkzaamheden op het snijvlak van onderzoek en applicatie heb ik ervaren dat je door samen innoveren veel kan bereiken.

Penningmeester

Evert van Nass, penningmeester
(tekst volgt)
Bestuurslid

Carl Müller, bestuurslid

Carl heeft door zijn werk jarenlang ervaren hoeveel gas en olie er wereldwijd (onnodig) verbruikt wordt. Dit kan niet eeuwig door gaan. Omdat de overheid er niet genoeg aan doet wil Carl zich lokaal inzetten om aan alternatieven te werken. Zijn kennis van verbranding en elektrische energie helpen hem daarbij. Hij doet dit voor zijn en onze ((achter)klein)kinderen.

Bestuurslid

Ron Poppen, bestuurslid

Ron is een enthousiaste actieveling die zich wil inzetten voor een groener Heiloo. Hij wil anderen hiervoor ook enthousiast proberen te maken. Hij ziet dit als een investering voor zijn (klein)kinderen.
Overig:

  • Voor hen die regelmatig bij inwoners van Heiloo aan huis komen kunnen wij een verzekering voor vrijwilligers aanbieden, lees meer
  • Wij bieden, in samenwerking met Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), de mogelijkheid in contact te komen met een vertrouwenscontactpersoon.
    Heb je een vraag, een probleem, een lastige situatie? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenscontactpersoon Anjo Bonnet. Lees meer